You are here

4-H Schedule

Click Here to Download the 2019 4-H Schedule as a PDF

If you have questions, contact Holly Everhart at ccfjrfair [at] yahoo.com.

4-H CLUB DESIGN & FAIR SET-UP:
Friday, August 2 10:00am-6:00pm Junior Fair Building
Saturday, August 3 10:00am-4:00pm Junior Fair Building
Sunday, August 4 Noon-4:00pm Junior Fair Building
ANIMAL EXHIBIT CHECK-IN:
Sunday, August 4 10:00am-4:00pm Cow Palace
Monday, August 5
10:00am-12 noon Market Weigh-In Cow Palace
1:00pm-3:00pm Small Animal book judging and Showmanship Evaluation Junior Fair Building
6:30pm-8:30pm Market Show Cow Palace
Tuesday, August 6
9:30am-11:30am 4-H "Cloverbud" Day Camp Junior Fair Building
Noon-12:30pm Fair Grand Opening & Parade - Begins at maintenance building, ends at Old Barn Pavilion Old Barn Pavilion
Noon-9:00pm 4-H Train Club Display and Information Junior Fair Building
Noon-8:00pm Animal Information Booth and Educational Displays Cow Palace
3:00pm-5:00pm Drone Flight Academy Junior Fair Building
3:00pm-4:00pm 4-H Animal Meet & Greet (weather permitting) Cow Palace
6:00pm-8:00pm "Project Runway" Fashion Creation Contest Junior Fair Building
Wednesday, August 7
9:00am-2:00pm 4-H Poultry Evaluations and Skillathon Cow Palace
9:30am-11:30am 4-H "Cloverbud" Day Camp Junior Fair Building
Noon-10:00pm 4-H Train Club Display and Information Junior Fair Building
Noon-8:00pm Animal Information Booth and Educational Displays Cow Palace
1:00pm-3:00pm Government Dignitary Tour  
1:00pm-4:00pm "NASA" Space Activities Junior Fair Building
3:00pm-4:00pm 4-H Animal Meet & Greet (weather permitting) Cow Palace
3:00pm-4:00pm 4-H Horse Showcase Cow Palace Arena
3:00pm-5:00pm Youth Outdoors - Great Big Life of Fish Game Junior Fair Building
5:00pm-7:00pm 4-H Hands-on STEAM Activities Junior Fair Building
7:00pm-8:00pm 4-H Animal Meet & Greet (weather permitting) Cow Palace
8:00pm 4-H Style Revue Fashion Show
Public Officials Tour
Junior Fair Building
Thursday, August 8
9:30am-11:30sm 4-H "Cloverbud" Day Camp Junior Fair Building
9:00am-1:00pm Rabbit Project Evaluations Cow Palace
Noon-9:00pm 4-H Train Club Display and Information Junior Fair Building
Noon-8:00pm Animal Information Booth and Educational Displays Cow Palace
1:00pm-3:00pm 4-H Hands-on STEAM Activities Junior Fair Building
1:30pm-3:00pm Rabbit Project Showmanship Cow Palace
3:00pm-4:00pm 4-H Animal Meet & Greet (weather permitting) Cow Palace
3:00pm-5:00pm Youth Outdoors - Great Big Life of Fish Game Junior Fair Building
5:00pm-7:00pm 4-H Hands-on Activities Junior Fair Building
7:00pm-8:00pm Rabbit Costume Contest Junior Fair Building
7:00pm-8:00pm 4-H Animal Meet & Greet (weather permitting) Cow Palace

Friday, August 9
9:30am-11:30am 4-H "Cloverbud" Day Camp and Graduation Junior Fair Building
12:00 noon-3:30pm 4-H Large Animal Evaluations and Showmanship Cow Palace
Noon-6:00pm 4-H Train Club Display and Information Junior Fair Building
Noon-8:00pm Animal Information Booth and Educational Displays Cow Palace
1:00pm-4:00pm 4-H Hands-on STEAM Activities Junior Fair Building
1:00pm-3:00pm Government Dignitary Tour  
4:00pm-5:00pm 4-H Horse Expo Cow Palace
5:00pm-9:00pm Open Class Dog Show Cow Palace
6:00pm Jr. Fair Bake-off and Non-Animal Project Auction Junior Fair Building
7:00pm-8:00pm 4-H Animal Meet & Greet (weather permitting) Cow Palace
9:00pm-11:00pm Jr. Fair Dance (ticket required) Junior Fair Building
Saturday, August 10
10:00am Showmanship Sweepstakes Animal Handling Clinic Cow Palace
Noon-9:00pm 4-H Train Club Display and Information Junior Fair Building
Noon-8:00pm Animal Information Booth and Educational Displays Cow Palace
12:30pm-3:30pm Animal Science Showmanship Sweepstakes Cow Palace
1:00pm-3:00pm 4-H Hands-on STEAM Activities Junior Fair Building
3:00pm-4:00pm 4-H Animal Meet & Greet (weather permitting) Cow Palace
1:00pm-3:00pm Government Dignitary Tour  
5:00pm-7:00pm 4-H Hands-on STEAM Activities Junior Fair Building
7:00pm 4-H Market Auction Cow Palace

Sunday, August 11
1:00pm-2:00pm 4-H Horse Showcase Cow Palace
Noon-8:00pm 4-H Train Club Display and Information Junior Fair Building
Noon-8:00pm Animal Information Booth and Educational Displays Cow Palace
1:00pm-3:00pm Drone Flight Academy Junior Fair Building
2:00pm-5:00pm Open Class Dog Show Cow Palace
3:00pm-4:00pm 4-H Animal Meet & Greet (weather permitting) Cow Palace
5:00pm Barn Games Next to Jr. Fair Building
6:00pm Animal Check-Out Cow Palace
8:00pm-10:00pm Check Out Displays and Exhibits Junior Fair Building
Monday, August 12
10:00am-Noon Check Out Exhibits/Clean-Up Junior Fair Building
EVENTS IN BOLD & ITALICS ARE FREE AND OPEN TO PUBLIC. Additional education demonstrations may be added – Check daily schedules posted in Junior Fair Building and Cow Palace
* General Admission ticket required.